Mirisi naše tradicije
1953

1953. godine pod nazivom Tvornica Danilo
Štampalija na adresi Murvička 1 u Zadru,
osniva se tvornica kruha s namjenom proizvodnje
kruha i ostalih pekarskih potreba za
područje Zadarske županije.

U prvim godinama rada tvornica zapošljava
preko 300 radnika i hrani preko 50.0000
građana te je svojim kruhom nahranila
mnoge Zadarske generacije.

Slika nije učitana
Slika nije učitana
Slika nije učitana
Slika nije učitana

Razvoj

Slika nije učitana

Procesom pretvorbe od 1993. godine tvrtka
prelazi u privatno vlasništvo, te je od 2012.
godine do danas u većinskom vlasništvu Josipa Bošnjaka.

Nakon završenog procesa pretvorbe od
2012. godine počinje intenzivan proces
ulaganja sa brojnim promjenama stanja
koje su implementirane kako bi se tvrtka
modernizirala i mogla konkurirati na
domaćem i stranom tržištu.

Investicijom od preko 68.000.000,00 kuna uloženo u kupovinu proizvodne lokacije u Gaženičkoj cesti 5 u Zadru, uključujući izgradnju novog proizvodnog i specijaliziranog skladišnog pogona, sa nabavom i ugradnjom moderne proizvodne tehnološke opreme za produktivnu modernu proizvodnju pekarskih proizvoda, pekarskih slastica i slastičarskih proizvoda obimnog asortimana, uključujući svakodnevnu proizvodnju i isporuku svježeg programa, te razvoj, skladištenje i specijaliziranu distribuciju smrznutog programa po određenim vrstama proizvoda.

Slika nije učitana

Po obimu proizvodnje, asortimanu i tehnologiji proizvodnje, tvrtka je po svojoj djelatnosti jedna od najmodernijih na Jadranskoj obali i južnom dijelu Hrvatske. Njeni marljivi stručni radni ljudi na čelu sa stručnom, rukovodećim kadrom najveći su kapital i vrijednost, te garancija uspjeha tvrtke i prosperitetne pozicije na tržištu.

Slika nije učitana
Slika nije učitana
Slika nije učitana
Slika nije učitana
Slika nije učitana

Danas

Tvornica kruha Zadar može se pohvaliti s jednom od najdugovječnijih tradicija proizvodnje u Hrvatskoj. Uz naš kruh rasli su brojni Zadrani, a naši proizvodi svakodnevno prate naše vjerne kupce kroz čitav život. Prošli smo dug i izazovan put pretvorbe u privatno poduzeće, a iz tog procesa smo izašli kao suvremeno poduzeće koje njeguje svoju tradiciju.

Koristimo najmoderniju tehnologiju u proizvodnji, a povjerenje koje nam ukazuju naši kupci temelji se na kvaliteti naših proizvoda koju neprestano pokušavamo unaprijediti. Put kvalitete, neprestanog učenja i unaprjeđivanja te očuvanja tradicije je naš putokaz za budućnost i glavna nit vodilja našeg poslovanja.

64

S vama smo već 64 godine !

246

Možete uživati u raznolikosti od 246 proizvoda.

235

Za naše proizvode brine se 235 zaposlenika.

14

Naši proizvodi dostupni su u 14 poslovnica.

Proizvodni proces

Kod razvoja novih proizvoda i na razvojnim programima pored stručnog potencijala vlastitog kadra i proizvodne tradicije, razvijamo i suradnju s vanjskom razvojnim institucijama u Hrvatskoj i inozemstvu, sveučilišnim ustanovama, renomiranim proizvođačima iz zemlje i inozemstva.

Primjenjujemo obvezne svakodnevne kontrole kvalitete ulaznih sirovina s laboratorijskim metodama ispitivanja uz stalnu primjenu ispitivanja i primjene organo-leptičkih metoda naših stručnih ljudi zaduženih za praćenje i kontrolu procesa dnevne proizvodnje.

U suradnji preferiramo suradnju s domaćim malim i srednjim dobavljačima sirovina i poluproizvoda, uključujući razvoj poslovne suradnje s kontinuiranom kvalitetom isporuke i razvojem izvorne kvalitativne prednosti.

Nastojimo u potpunosti pratiti tržišne trendove s inovacijama u tehnološkoj proizvodnji uz forsiranje upotrebe domaćih izvornih sirovina i poluproizvoda, uz opravdan i neophodan nadomjestak sirovina iz uvoza, neophodno za praćenje visokog stupnja tehnološkog razvoja te proizvodnje i trendova na europskom tržištu.

Slika nije učitana

U proizvodnji uvodimo trendove “ zdrave hrane ”, forsiranjem dodataka žitarica raži, heljde, buče, kod proizvodnje kruha, te upotrebi autohtonih sirovina iz Dalmatinske regije kod proizvodnje slastica kao što su rogač, smokva, višnja maraska i slično, što ako se akceptira naš asortiman, tradicija i kvaliteta proizvoda naša tvrtka ima poseban status u Zadarskoj županiji i široj regiji na području srednje Dalmacije.

Daloro marka

S ciljem približavanja svojih proizvoda kupcima, te u cilju bržeg razvoja vlastite maloprodaje i prepoznatljivosti proizvoda na tržištu u maloprodajnim lancima, od polovine 2013. godine Tvornica kruha Zadar osmišlja marku “DALORO” pod kojom se predstavlja na tržištu i u vlastitom maloprodajnom lancu u kojima se kupci imaju prilike upoznati sa našim proizvodima.

“DALORO” ( " Dalmatinsko zlato " ),simbol je za pekarske i slastičarske proizvode koji dolaze iz srca Dalmacije.

Slika nije učitana
Slika nije učitana

OTVORENJE PRVOG PRODAJNOG MJESTA U ZAGREBU, 2017. GODINE

Kako bismo s našim proizvodima bliže upoznali i stanovnike naše prijestolnice da osjete dašak i miris Dalmacije, otvorili smo u početku 2017. godine i doveli naše proizvode u centar Zagreba te nas sada možete pronaći u našoj “DALORO” poslovnici u Medulićevoj 14 u Zagrebu, te na prodajnoj lokaciji popiti dobru kavu, pojesti topli doručak, zasladiti se kolačem ili kupiti kruh i slastice za svoju obitelj.

Slika nije učitana
Slika nije učitana
Slika nije učitana
Slika nije učitana

U našim proizvodima uživaju, isporučuju se i možete ih pronaći u svim “DALORO” maloprodajnim lokacijama, kod maloprodajnih lanaca na maloprodajnim lokacijama mješovite robe, velikim maloprodajnim trgovačkim centrima, u “HORECA” programu naši proizvodi se isporučuju hotelskim lancima i restoranima, te u caffe-barovima, školama, vrtićima, staračkim domovima, turističkim kampovima i slično.

Također se možemo i pohvaliti da je kvaliteta naših proizvoda prepoznata i izvan granica Hrvatske, te se tako od 2016. godine naši proizvodi mogu pronaći i na izbirljivom zapadnoeuropskom tržištu u zemljama Europske zajednice.

Slika nije učitana

tvornica kruha zadar

Gaženička cesta 5
23 000 Zadar

1953. godine pod nazivom Tvornica Danito
Stampalija na adresi Murvička 1 u Zadru,
osniva se tvornica kruha s namjenom proizvodnje
kruha i ostalih pekarskih potreba za
područje zadarske županije.

U prvim godinama rada tvornica zapošljava
preko 300 radnika i hrani preko 50.0000
građana te je svojim kruhom nahranila
mnoge zadarske generacije.

Slika nije učitana
Slika nije učitana

Procesom pretvorbe od 1993. godine tvrtka prelazi u privatno vlasništvo, te je od 2012. godine do danas u većinskom vlasništvu Josipa Bošnjaka. Nakon završenog procesa pretvorbe od 2012. godine počinje intenzivan proces ulaganja sa brojnim promjenama stanja koje su implementirane kako bi se tvrtka modernizirala i mogla konkurirati na domaćem i stranom tržištu.

Investicijom od preko 68.000.000,00 kuna uloženo u kupovinu proizvodne lokacije u Gaženičkoj cesti br.5 u Zadru,uključujući izgradnju novog proizvodnog i specijaliziranog skladišnog pogona, sa nabavkom i ugradnjom moderne proizvodne tehnološke opreme za produktivnu modernu proizvodnju pekarskih proizvoda, pekarskih slastica i slastičarskih proizvoda obimnog asortimana, uključujući svakodnevnu proizvodnju i isporuku svježeg programa,te razvoj, skladištenje i specijaliziranu distribuciju smrznutog programa po određenim vrstama proizvoda.

Po obimu proizvodnje, asortimanu i tehnologiji proizvodnje, tvrtka je po svojoj djelatnosti jedna od najmodernijih na Jadranskoj obali i južnom dijelu Hrvatske. Njeni marljivi stručni radni ljudi na čelu sa stručnom, rukovodećim kadrom najveći su kapital i vrijednost, te garancija uspjeha tvrtke i prosperitetne pozicije na tržištu.

Slika nije učitana

Danas

Tvornica kruha Zadar može se pohvaliti s jednom od najdugovječnijih tradicija proizvodnje u Hrvatskoj. Uz naš kruh rasli su brojni Zadrani, a naši proizvodi svakodnevno prate naše vjerne kupce kroz čitav život. Prošli smo dug i izazovan put pretvorbe u privatno poduzeće, a iz tog procesa smo izašli kao suvremeno poduzeće koje njeguje svoju tradiciju.

Koristimo najmoderniju tehnologiju u proizvodnji, a povjerenje koje nam ukazuju naši kupci temelji se na kvaliteti naših proizvoda koju neprestano pokušavamo unaprijediti. Put kvalitete, neprestanog učenja i unaprjeđivanja te očuvanja tradicije je naš putokaz za budućnost i glavna nit vodilja našeg poslovanja.

Slika nije učitana

64
GODINE

246
PROIZVODA

235
ZAPOSLENIKA

14
POSLOVNICA

Proizvodni proces

Kod razvoja novih proizvoda i na razvojnim programima pored stručnog potencijala vlastitog kadra i proizvodne tradicije, razvijamo i suradnju s vanjskom razvojnim institucijama u Hrvatskoj i inozemstvu, sveučilišnim ustanovama, renomiranim proizvođačima osnovnih sirovina iz zemlje i inozemstva.

Primjenjujemo obvezne svakodnevne kontrole kvalitete ulaznih sirovina s laboratorijskim metodama ispitivanja uz stalnu primjenu ispitivanja i primjene organo-leptičkih metoda naših stručnih ljudi zaduženih za praćenje i kontrolu procesa dnevne proizvodnje.

Slika nije učitana

U suradnji preferiramo suradnju s domaćim malim i srednjim dobavljačima sirovina i poluproizvoda, uključujući razvoj poslovne suradnje s kontinuiranom kvalitetom isporuke i razvojem izvorne kvalitativne prednosti.

Nastojimo u potpunosti pratiti tržišne trendove s inovacijama u tehnološkoj proizvodnji uz forsiranje upotrebe domaćih izvornih sirovina i poluproizvoda, uz opravdan i neophodan nadomjestak sirovina iz uvoza, neophodno za praćenje visokog stupnja tehnološkog razvoja e proizvodnje i trendova na europskom tržištu.

Uvodim o u proizvodnji trendove “zdrave hrane”, forsiranjem dodataka žitarica raži, heljde, buće, kod proizvodnje kruha, te upotrebom autohtonih sirovina iz dalmatinske regije kod proizvodnje slastica kao što su rogač, smokva, višnja maraska i slično, što ako se akceptira naš asortiman, tradicija i kvaliteta proizvoda naša tvrtka ima poseban status u Zadarskoj županiji i široj regiji na području srednje Dalmacije.

Daloro marka

S ciljem približavanja svojih proizvoda kupcima, te u cilju bržeg razvoja vlastite maloprodaje i prepoznatljivosti proizvoda na tržištu u maloprodajnim lancima, od polovine 2013. godine Tvornica kruha Zadar osmišljava marku “DALORO” pod kojom se predstavlja na tržištu i u vlastitom maloprodajnom lancu u kojima se kupci imaju prilike upoznati sa našim proizvodima.

“DALORO” ( Dalmatinsko zlato ),simbol je za pekarske i slastičarske proizvode koji dolaze iz srca Dalmacije.

Slika nije učitana
Slika nije učitana

OTVORENJE PRVOG PRODAJNOG MJESTA U ZAGREBU, 2017. GODINE

Kako bismo s našim proizvodima bliže upoznali i stanovnike naše prijestolnice da osjete dašak i miris Dalmacije, otvorili smo u početku 2017.godine i doveli naše proizvode u centar Zagreba te nas sada možete pronaći u našoj “DALORO” poslovnici u Medulićevoj 14, u Zagrebu, te na prodajnoj lokaciji popiti dobru kavu, pojesti topli doručak, zasladiti se kolačem ili kupiti doma kruh i slastice za svoju obitelj.

Slika nije učitana

U našim proizvodima uživaju, isporučuju se i možete ih pronaći u svim “DALORO” maloprodajnim lokacijama, kod maloprodajnih lanaca na maloprodajnim lokacijama mješovite robe, velikim maloprodajnim trgovačkim centrima, u “HORECA” programu naši proizvodi se isporučuju hotelskim lancima i restoranima, te u caffe-barovima, školama, vrtićima, staračkim domovima, turističkim kampovima i slično

tvornica kruha zadar

Gaženička cesta 5

23 000 Zadar